Kínában jártunk
09.13.2018
A Bystronic jóvoltából az Omega Laser Steeltec is meghívást kapott a világhírű svájci anyavállalat kínai gyárában első alkalommal megrendezésre került BYSTRONIC Competence Days 2018 rendezvényre. Cégünk képviseletében Szalai Csaba ügyvezető és Pásztor László technológiai vezető csatlakozott a magyar küldöttséghez az ázsiai szakmai úton augusztus 24-31. között.

A rendezvény során volt alkalmunk közelebbről is szemügyre venni a Tiencsin városában készülő, high-tech színvonalat képviselő BySmart Fiber lézervágó gépet, illetve a szintén itt gyártott Xact Smart, Xcite és Xpert élhajlítógépeket. A látogatás során bepillantást nyertünk a gyártás és a minőségellenőrzés menetébe, emellett vendéglátóink a gépek működtetéséhez használt BySoft 7 szoftvert is bemutatták.

Természetesen a szakmai programon kívül csapatunk a hétköznapi Kínát is megcsodálhatta, az út során meglátogatták Peking elragadó nevezetességeit is. Hatalmas ország, fantasztikus kultúra, hihetetlen technológiai fejlődés!

Köszönjük a Bystronic vállalatnak a meghívást, látogatásunk rendkívül hasznos, érdekes és tanulságos volt. Külön szeretnénk megköszönni, hogy az út során kifogástalan ellátásban lehetett részünk.